Σχετικά με εμάς

Το mos.gr αποτελεί την προσπάθεια χρόνων της Ροδίτισας δημιουργού του, η οποία με μεράκι, δημιουργικότητα και πολύ αγάπη, αποτελεί τρανό παράδειγμα ανθρώπου που τόλμησε να κάνει με επιτυχία το hobby του επάγγελμα.

Η αυτοδίδακτη δημιουργός, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά σχεδιάζει και κατασκευάζει χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ και διακοσμητικά τα οποία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της.

Σε συνεργασία με μια μικρή ομάδα ανθρώπων (κυρίως καλλιτεχνών του δρόμου όπως αποκαλούνται - street artists) από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό εμπλουτίζει συνεχώς τα προσφερόμενα προϊόντα, σε μια προσπάθεια να καλύψει επιπλέον ανάγκες, γούστα και επιθυμίες των φίλων - πελατών, που την ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια, αναδεικνύοντας παράλληλα το ταλέντο και μεράκι συνανθρώπων μας, που σκέπτονται και λειτουργούν επαγγελματικά στο ίδιο μήκος κύματος με την ίδια.

Βασική προϋπόθεση για οτιδήποτε προσφέρεται και θα προσφερθεί στο μέλλον, είναι να είναι πρωτότυπο, ευφάνταστο, κατασκευασμένο με αγάπη και δημιουργικότητα, με φιλικά / ασφαλή προς τον άνθρωπο και την φύση υλικά, ανταγωνιστικές τιμές και πάνω από όλα αυστηρώς χειροποίητα.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στο mos.gr και να μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τυχόν σχόλια, απορίες αλλά και να μας υποδείξετε τρόπους για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.

Η ομάδα του mos.gr θα ήθελε να σας ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και προτίμησή σας και να σας διαβεβαιώσει ότι κάνει το παν ώστε να μένετε πάντα ικανοποιημένοι.


Η δημιουργός

Μοσχούλα Χούλη