Πληροφορίες Αποστολών

To mos.gr αποστέλλει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα με την Γενική Ταχυδρομική.

Για την Ελλάδα:

Η αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες εντός Ελλάδος άνω των 40 €. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση 3 ευρώ (έως 2 κιλά). Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 2 ευρώ.

Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει χρέωση 3€.

Για την Κύπρο:

Η αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες στην Κύπρο άνω των 200 €. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση 20 ευρώ (έως 2 κιλά). Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 5 ευρώ. 

Δεν υποστηρίζεται η μέθοδος αντικαταβολής στην Κύπρο. Παρακαλώ επιλέξτε Κατάθεση σε Τράπεζα ή Τηλεφωνική Χρέωση Πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας ή Paypal. Μπορείτε να εξοφλείτε με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard, με την εγγύηση ασφάλειας ηλεκτρονικών συναλλαγών του Paypal, καθώς και της Εθνικής Τράπεζας (για τηλεφωνικές μόνο χρεώσεις).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα τηλεφωνικά, παρακαλούμε όπως κάνετε την αντίστοιχη επιλογή πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και θα σας καλέσουμε.

Αν επιθυμείτε να εξοφλήσετε το ποσό αγοράς, μέσω κατάθεσης ή τραπεζικού εμβάσματος (web banking) παρακαλώ κάντε την αντίστοιχη επιλογή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Τα προϊόντα αποστέλλονται όταν τα χρήματα εμφανιστούν στον τραπεζικό μας λογαριασμό. 

Είναι απαραίτητο να σημειώνεται πάντα ως αιτιολογία, τον αριθμό παραγγελίας που λάβατε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μέσω email, προκειμένου να είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε την αντιστοιχία της κατάθεσης. Σε κάθε άλλη περίπτωση ενδεχομένως να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Εθνική Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού: 46100702623

I.B.A.N: GR9701104610000046100702623

Swift / BIC: ETHNGRAA

Δικαιούχος: Αρχοντής Ευσταθίου

Παρακαλώ σημειώστε ότι τα προϊόντα μας αποστέλλονται κυρίως από το νησί της Ρόδου. Για αυτό τον λόγο υπολογίστε παράδοση εντός 3-4 εργάσιμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εντός 5-7 εργάσιμων στην υπόλοιπη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα.
Σε συνέχεια του email επιβεβαίωσης που θα σας αποσταλεί κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας και μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε δεύτερο email με τον αντίστοιχο σύνδεσμο της Γενικής Ταχυδρομικής έτσι ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε πάντα το δέμα σας αλλά και την εξέλιξη της παραγγελίας σας.